Dialysis

Hemodializă de ambulatoriu

în premieră pentru Republica Moldova

  • prima clinică privată de hemodializă din Republica Moldova
  • echipament modern și consumabile de calitate superioară
  • abordare individuală
  • în vacanță ca și acasă

Prima clinică privată
de hemodializă

Centrul Medical Privat ,,Dr. PITEL” oferă servicii de dializă de ambulatoriu, în premieră pentru Republica Moldova, pe parcursul a ultimilor 5 ani.

Aici se deservesc pacienți în baza poliței de asigurare medicală valabilă pe teritoriul Republicii Moldova, cît și pentru pacienții stranieri la solicitare, contra plată, conform listei de prețuri întărită de către Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Infrastructură și echipament modern, consumabile de calitate superioară.

În cadrul clinicii utilizăm tehnologii de ultima generație, aparate de dializă și consumabile din Germania, producție Fresenius

La dispoziție sunt prezente 5 săli de dializă, toate conectate cu posibilitatea de a viziona TV (multiple canale europene cît și mondiale, utilizăm wi-fi).

Abordare individuală de la specialiști calificați

Avem 2 medici de dializă, 7 asistente medicale, un tehnician, 3 persoane de serviciu, toți cu experiență calificată în îngrijirea pacienților de dializă, de mai mulți ani, în acest domeniu.

În vacanță ca și acasă

Din 2011, centrul de dializă "Dr. PITEL" a început și continuă cu succes serviciul pilot, pentru dializa privată din R. Moldova, de hemodializă de calitate superioară pentru pacienţii ce călătoresc pentru afaceri sau turism. Personalul nostru medical calificat se va bucura să vă primească dacă aveţi nevoie de dializă când călătoriţi sau sunteți în vizită la rude sau prieteni.

În acest context noi am deservit pacienți din Israel, Italia, Rusia, Grecia, Canada, Spania, etc. În cazul în care sunteți inclus la dializă si doriți sa ne vizitați, o puteți face la nr. de telefon sau prin email.

Documente necesare pentru a iniția o programare:
Află mai multe la:
Chișinău,
str. Cuza - Vodă 23
+373 (22) 567-540
Fill in the form